• Tegelwerk

Volg ons op:

Verfijnd en precies: dat is ons tegelwerk!

Nieuwe tegels, modern, fris en perfect gezet? Kies voor tegelwerk van Renad NL B.V.! Onze vakkundige tegelzetters houden van hun werk. Ze leveren precisiewerk, strak en zorgvuldig geplaatst.

Wilt u:

 Tegelwerk in uw toilet?
 Tegelwerk in uw keuken?
 Tegelwerk in uw badkamer?
 Totale badkamer /Wc renovaties

Renad NL B.V. brengt al uw tegelwerk aan op vloeren en wanden. We hebben uitgebreide ervaring met specialistisch werk zoals het leggen van patronen. Maar ook leggen we uiteraard tegels met sjablonen en effen tegelwerk. Voor als ons tegelwerk geldt: met de vakmensen van Renad NL B.V. kun je genieten van een prachtig resultaat. Neem de vakmensen uit ons team in de arm!

Kwaliteit tegen scherpe prijzen

Wij hanteren scherpe tarieven voor ons tegelwerk. Bij ons kunt u rekenen op een vakman die u vlot, flexibel en voordelig van dienst kan zijn. Zo levert Renad NL B.V. altijd tegelwerk waar u jarenlang plezier van hebt!

Zelf tegels regelen of advies

Hebt u eindeloos gezocht naar die ene, ultieme tegel? Helemaal passend bij uw interieur en uw smaak? Wij snappen dat. Graag plaatsen wij ook zelfgekozen tegelwerk zorgvuldig en goed. Want tegelwerk van onze vakmensen betekent kwaliteit, en dat professioneel geplaatst. Ook wanneer u advies nodig hebt over uw tegelwerk, staan we u graag met raad en daad bij.

Meer weten? Bel Renad NL B.V. vandaag nog voor meer informatie.

Volg ons op:

 • Schilderwerk

  Schilderwerk

  Bent u op zoek naar een specialist in schilderwerk? Renad NL B.V. is u graag van dienst!

  Lees meer
 • Dakdekker

  Dakdekker

  Is uw dak aan vervanging toe? Hebt u last van lekkage, kou of tocht? Dan is het tijd voor een dakdekker van Renad NL B.V.

  Lees meer
 • Sloopwerk

  Sloopwerk

  Een specialist nodig die u helpt bij het sloopwerk. De vakmannen van Renad NL B.V. helpen u graag en goed.

  Lees meer