• Sloopwerk

Volg ons op:

Sloopwerk op een professionele manier!

U wilt een nieuwe badkamer, een nieuwe indeling in uw woning of een andere keuken laten plaatsen? Dan hebt u een specialist nodig die u helpt bij het sloopwerk. De vakmannen van Renad NL B.V. helpen u graag en goed. Wij gaan secuur te werk en hebben oog voor de omgeving.

De vakmannen van Renad NL B.V.:

 Gaan gericht te werk. Ons sloopwerk gaat doeltreffend en accuraat.
 Slopen en strippen met oog voor detail.
 Behouden bij het sloopwerk materialen die nog goed herbruikbaar zijn, uiteraard altijd in overleg.
 Werken met professionele apparatuur, efficiënt en doeltreffend, zodat u zo min mogelijk hinder ervaart bij het sloopwerk.
 Begrijpen dat sloopwerk hinder veroorzaakt. Wij ontzorgen u zo goed mogelijk, zodat u zo weinig mogelijk last ervaart.

Nieuwe projecten!

Wij maken de weg vrij voor nieuwe projecten. Met een groot scala aan specifieke gereedschappen leiden wij uw sloopwerk in goede banen. We werken vlot, accuraat en bedreven, zodat u zo snel mogelijk verder kunt met uw verbouwing. Professioneel sloopwerk betekent immers weer volop ruimte om uw ideeën vorm te geven. En daaraan helpen wij ook graag mee!

Afvoer sloopafval

Professioneel sloopwerk van Renad NL B.V. betekent oog voor uw situatie en oog voor detail. En natuurlijk zorgen we voor de afvoer van het vrijkomen bouwpuin. Volgens de verordeningen, precies zoals het hoort. Sloopwerk van Renad NL B.V., dat is vertrouwd en vakkundig sloopwerk!

Wilt u uw sloopwerk door ons teamlaten verzorgen? Wilt u weten wat Renad NL B.V. voor u kan betekenen? Neem vandaag nog contact op!

Volg ons op:

 • Schilderwerk

  Schilderwerk

  Bent u op zoek naar een specialist in schilderwerk? Renad NL B.V. is u graag van dienst!

  Lees meer
 • Dakdekker

  Dakdekker

  Is uw dak aan vervanging toe? Hebt u last van lekkage, kou of tocht? Dan is het tijd voor een dakdekker van Renad NL B.V.

  Lees meer