• Loodgieter

Volg ons op:

Onzichtbaar maar belangrijk werk!

U staat er misschien niet vaak bij stil, maar de loodgieter zorgt ervoor dat u er warmpjes bij zit. Hij zorgt voor uw warme douche, uw centrale verwarming en dat al uw afvalwater keurig wordt afgevoerd. Belangrijk werk! Renad NL B.V. levert dat! Zoekt u een loodgieter? Neem contact op ons en wij regelen een van onze vakmensen. Een loodgieter van Renad NL B.V.:

 Legt nieuw leidingwerk aan
 Verhelpt verstoppingen in uw leidingwerk
 Verhelpt lekkage vlot en vakkundig
 Verhelpt storingen in uw centrale verwarming

Verstopping of lekkage

Hebt u een verstopping of een lekkage? En krijgt u deze zelf niet ontstopt of gestopt? We komen zo snel mogelijk bij u langs. Voor u het weet is de verstopping verholpen of de lekkage voorbij. Werkt de verwarming niet langer naar behoren of heeft u het idee dat er lucht in de radiatoren zit? Ook daarvoor is een loodgieter van Renad NL B.V. de vakman bij uitstek!

Wilt u meer weten over de loodgieters van Renad NL B.V.? Wilt u meer weten over onze werkwijze of tarieven? Neem vandaag nog vrijblijvend contact met ons op!

Volg ons op:

 • Schilderwerk

  Schilderwerk

  Bent u op zoek naar een specialist in schilderwerk? Renad NL B.V. is u graag van dienst!

  Lees meer
 • Dakdekker

  Dakdekker

  Is uw dak aan vervanging toe? Hebt u last van lekkage, kou of tocht? Dan is het tijd voor een dakdekker van Renad NL B.V.

  Lees meer
 • Sloopwerk

  Sloopwerk

  Een specialist nodig die u helpt bij het sloopwerk. De vakmannen van Renad NL B.V. helpen u graag en goed.

  Lees meer