• Dakdekker

Volg ons op:

Dakdekker: warm en droog resultaat!

Is uw dak aan vervanging toe? Hebt u last van lekkage, kou of tocht? Dan is het tijd voor een dakdekker van Renad NL B.V. Wij zorgen voor nieuwe dakbedekking, professioneel gelegd door de dakdekkers van het team van Renad NL B.V., vakmensen met de juiste ervaring en diploma’s. De dakdekkers van Renad NL B.V., dat zijn specialisten als het gaat om:

 Reparatie van lekkage
 Het tochtvrij en waterdicht maken van uw dak
 De aanleg van nieuwe dakbedekking met bitumen, zink, lood of koperen dakbedekking
 Specialistische klussen waarbij veel kennis en ervaring is vereist

Vakkundige dakdekker

Hebt u specifieke wensen? Ook daarmee gaan wij als vakkundige dakdekker graag aan de slag. Als dakdekkers van Renad NL B.V. hebben we kennis, ervaring en de juiste papieren op zak. We kennen daken als ons broekzak en weten hoe we specifieke klussen moeten aanpakken. Zo kunnen wij u altijd van het beste advies voorzien. Met Renad en zijn team krijgt u de dakbedekking die u wenst.

Ontzorgen

We nemen graag het volledige proces voor u uit handen. We bestellen de juiste dakbedekking, we leggen de dakbedekking professioneel en vakkundig en we zijn er voor eventuele nazorg. Op die manier kunt u rekenen op uitstekende dakbedekking, waar u geen omkijken naar heeft. Droog, warm, waterdicht en comfortabel. Daar zorgen de dakdekkers van Renad NL B.V. voor!

Volg ons op:

 • Schilderwerk

  Schilderwerk

  Bent u op zoek naar een specialist in schilderwerk? Renad NL B.V. is u graag van dienst!

  Lees meer
 • Sloopwerk

  Sloopwerk

  Een specialist nodig die u helpt bij het sloopwerk. De vakmannen van Renad NL B.V. helpen u graag en goed.

  Lees meer